Inca unul si gata

de Raluca Tarnovean

Fragmente din acest text au aparut in TATAIA #2 (2010), in articolul “Ma iubeste, nu ma iubeste, ma iubeste… as vrea eu”

Iubirea ii tata un joc si, ca la jocuri (gen Mario, saaau… WOW… ), exista mai multe nivele de care traba sa treci. In cujetarile mele melalcoolice, am descoperit urmatoarele level-uri:

Level 1: Futacu = acel om cu care facem dragoste fara sa il tinem de mana ori sa-l tucam. Ii ase… ca on fel de … pretin bun care rezolva problema LTP (lipsei totale de penis). La levelu asta nu se pune problema de cadouri de Craciun si de Pasti. Futacu poate sa difere de la futai la futai (situatie in care persoana in cauza se numeste stioarfa), sau poate sa fie unu tat ala si atunci cei 2 inculpati pot sa treaca la level 2.

Level 2: Gagic = om cu care te tuci si ocazional te si mozolesti in afara futaiului. adica, ase pan parcuri…. sau.. la cinema…. . ii prima faza din orice fel de relatie… aia boring in care fiecare s-apuca sa abereze despre copilaria lui, aia de „Hai sa ne cunoastem mai binie”…. in situatia asta ominii fac dragoste, da nu chiar animalic…ase mai gentle… si daca de exemplu unu nu-l mai suna pe alalalt, nu se supara nime, ca nu-i nici on bai. Eeeh, da intre timp, daca ominii astia se mai combina si cu altii, iara nu-i nici on bai… nu-i inselat… . Cum sa va explic io, gajicu ii pa scurt omu cela ce te scoate o data pe saptamana la o bere, te tuca, te .. noh… poate…, si p-aia mere si isi vede de-a lui.
Level 3: Pretinu = ii deja dupa cateva luni de gajicarit… iti stie pretinii si tu p-a lui…. iesiti aproape tata zaua impreuna, va distrati, ii prezinti parintii bla bla, futaiuri din astea… faceti sex in tata zaua si ii pfuaaaaai de pfoioioi ce fain ii! eeeh la levelu asta deja incepeti sa va luati cadouri de Craciun: perne, ursuleti, inimioare si futaiuri din astea fara folos. Aci deja il baji pe feisbuc la „in a relationship with” si eventual baji maxim 2 poze cu voi 2 impreuna, ca sa stie tata lumea ca nu-i cioaca.
Level 4: Iubitu= levelu asta ii ala la care incep femeile sa o ia razna, devin nebune…. Aci tate conversatiile incep si sa gata cu „te iubesc, iubi iubi iubi bleeaah” in loc de „servus/pa”. Contu de feisbuc ii comun si ii plin de poze cu mozoale si inimioare..la fel si id-u de mess si tate celelalte chestii. Bineintales, inculpatii n-au viata seperat unu de altu…. ies impreuna pasta tat si isi fac planuri de nunta si de bebelasi. La levelu asta… cand ii Craciunu ominii asi dau bani unu la altu sa-si ieie ce-si doresc, saaaau cumpara ceva obiect pantru amandoi…impreuna… cu inimioare, musai.
Aci… is 2 variante de level 5.. prima ii cand innebuneste numa unu (de regula femeia) si celalalt isi baga pwla si da New Game .. si o ia de la inceput. Varianta a doua ii cand innebunesc amandoi si pun de-on maritat. Despre asta nu stiu prea multe, ca n-am trecut de level 4.

Share on Facebook

Tags: , , , , , , , , ,
Posted in ARTA, TEXT | No Comments »

November 14, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*