Jazz la Acuarela

București, 19 aprilie: Inimoare cu cremă fină de ciocolată și sirop de căpșuni, cheescake cu afine și coacăze, bounty vegan, cupcake cu aromă de cafea și multe alte dulciuri savuroase, preparate în stil raw vegan, pot fi degustate marți, 23 aprilie, orele 20:00, la Acuarela.

Acuarela pregătește, în acorduri de jazz, o degustare marca “Les petits desserts”. Preparate cu ingrediente vegane, organice și crude, prăjiturile delicioase “Les petits desserts” sunt creațiile Annelinei, o tânără pasionată de „prăjiturit” în stil raw vegan. Ea a pornit de la prepararea prăjiturilor de post, ajungând acum să jongleze cu cât mai multe ingrediente bio. Odată cu degustarea dulciurilor, Anneline va împărtăși și secretele preparării acestora.

De acordurile de jazz, vor fi responsabili Alex Munte – saxofon, Alina Botei – voce, flaut, Adrian Neacșu – contrabas.

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol

Parteneri media: Șapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, TATAIA, HipMag.ro, Radio Guerilla, WebCultura.ro, Port.ro, Orașulm.eu, Artclue.net, DecoșiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative din România. Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană. Spatiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansardă – Acuarela.

Share on Facebook

Tags: ,
Posted in INPROGRAM | No Comments »

April 19, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*