Jazz de Mansarde 17: Amo Brasil

Jazz de Mansarde 17: Amo Brasil
Bossanova caritabil pentru Marius

Duminica, 2 martie, orele 20:00, Acuarela prezinta Jazz de Mansarde 17 cu Amo Brasil, un concert de bossanova caritabil. Merci Charity Boutique aduce la Acuarela Jazz de Mansarde 17 cu Amo Brasil pentru a-l sustine pe Marian, un baietel de 16 ani care are nevoie de o proteza. Pentru ca Marian este un baietel vesel si optimist, o sa ne bucuram alaturi de el de muzica brasiliana.

Alaturi de Amo Brasil, editia 17 Jazz de Mansarde vine cu un repertoriu de bossanova, bossanova jazz si samba.  Amo Brasil s-a format in august 2013 din dorinta si dragostea celor trei membri pentru muzica braziliana. Amo Brasil este un trio cu un repertoriu de bossanova, bossanova jazz si samba in formula ei traditionala.

https://www.facebook.com/pages/Amo-Brasil/1409875832569269

Bilet-donatie: 20 lei

Rezervari: 0745 662 889

Fondurile obtinute vor fi folosite pentru achizitionarea unei proteze.

Merci Charity Boutique este primul concept store caritabil din Romania: un boutique plin cu lucruri bune, de calitate, care pot fi luate in schimbul unei donatii.

https://www.facebook.com/mercicharity

Parteneri: Merci Charity Boutique, Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, Cooperativa Urbana, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin, Moodboards.ro, All Hollow, ArtWe, Agerpres, Mixtopia

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

March 25, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*