Expozitie PAF / Print Art Fest

Atelierul de productie, 10 – 17 ianuarie 2011

Fotografie, concept art, ilustratie si street art in primul festival de arta digitala din Romania.
Proiectul deschis al unei generatii de artisti altfel, PAF-ul este un eveniment destinat tuturor formelor inovatoare de arta ce folosesc mediile digitale pentru exprimarea creativitatii.

PAF – editia de garaj a cuprins showcase-ul Carioca, Saddo, Buzu, Dominus, Andrei Fantana si Artpi
+ un afterparty cu Ok Corral si Kapnobatai.

Aceasta editie pilot gazduita de garajul McCann Erickson ne-a pregatit pentru expozitia din Ianuarie unde ne putem bucura de lucrari o saptamana intreaga.

Carioca (fotografie)
Carioca este un studio de productie vizuala fotografie, ilustratie, CGI sau, cel mai des, toate combinate. Proiecte artistice sau campanii publicitare, porci de aur sau peisaje, sex sau bibelouri, studio sau padure, sobolani sau extraterestrii, miscare sau inghet, carne sau fulgi, alb sau murdar, supermodele sau pisici, baroc sau rock sunt cateva din domeniile noastre de interes.
www.studio.carioca.ro

Saddo (street art)
Artist, street artist si ilustrator roman, a locuit in toata tara, la Cluj, Timisoara, Bucuresti, a facut o escala de un an la Berlin, si acum e inapoi in Bucuresti. Intotdeauna atras inspre o imagerie fantastica, cateodata bizara, inca de cand era copil si privea zeci de filme SF si horror. A invatat bazele desenului la Universitatea de Arte si Design, Cluj Napoca, insa primul pas important inspre ceea ce este acum ca si artist, a fost descoperirea street art ului si crearea impreuna cu un grup de prieteni foarte buni, a unuia
dintre primele grupuri/ colective de street art din Romania, The Playground.

Buzu (ilustratie)
Absolventa a Liceului de Arta N. Tonitza in 2000 si a Facultatii de Arte Plastice a Universitatii Natioale de
Arta in 2004, Sectia grafica sub indrumarea prof. Mircia Dumitrescu. Mi am ascutit armele artistice printr-o munca de creatie foarte condensata in lucrari prezentate in expozitii colective sau personale.
www.buzu.ro

Andrei Fantana (concept art)
Un artist complet, Andrei Fantana a absolvit sectia Actorie a UNATC „I.L. Caragiale” din Bucuresti.
A trecut la pictura dupa intalnirea cu Andrew Jones si Jason Manley, cei care i au fost si indrumatori.
In 1996, fondeaza revista Game Over si de mai bine de 10 ani lucreaza in industria jocurilor video.

http://afantana.blogspot.com

Dominus (concept art)
Alexandru Negoita, mai cunoscut fiind sub nickname ul Dominus pe internet. Lucreaza in industria jocurilor de peste 4 ani. A fost concept artist la Gameloft unde a creat diverse jocuri de mobile iar de anul acesta e art director la EA Mobile unde stabileste directia artistia pentru jocurile de iPhone dezvoltate de companie.
www.pandemoniumart.net

Artpi (art director)
Artpi, sau Arpad Rezi, sau mai simplu Arpi. E un artist incomplet, dupa cum spune chiar el. Art director si ilustrator in continua cautare a perfectiunii si a frumosului, Arpi vaneaza sa aiba 5 minute libere in care sa poata sta relaxat pe un norisor, la povesti cu o …meduza.
www.artpi.ro

Mai multe despre PAF aici <http://printartfest.ro/>.

PAF este un proiect Atelierul de Print / Atelierul de Productie, dezvoltat cu ajutorul McCann Erickson, Leykom, Casa de Traduceri si Romanian Paper Distribution.

Expozitia va fi gazduita de Atelierul de productie in perioada 10 – 17 ianuarie.

Share on Facebook

Tags: , , , , , , ,
Posted in INPROGRAM, VIZUAL | No Comments »

December 14, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*