REFUZ SĂ CRESC. DACĂ PUTEȚI FACE O MICĂ DONAȚIE

Duminică 29 Ianuarie ora 19:00, Independent84, Str. Splaiul Independenței nr. 84

 

Un spectacol de: Vera Ion

Cu: Vera Ion, Peter Pan

Multimedia: Bogdan Marcu

 

Durata spectacolului: 1h.

Intrarea liberă, donații la sfârșit.

—————————————————————————————————————

A treia producție a laboratorului ”Scrie despre tine” prezintă povestea reală a unei tinere regizoare de teatru care muncește pe vară pe stradă în Londra și experiențele ei cu ceilalți români pe care îi întalnește la muncă pe Southbank, cea mai turistica zonă din oraș. Documentată pe întâmplări reale și scrisă pe principiile ”Scrie despre tine”, ”Refuz să cresc.Dacă puteți face o mică donație” este un spectacol foarte personal, în care autoarea a ales sa își și joace povestea în fața publicului.

După spectacol vă invităm la o discuție informală despre laboratorul ”Scrie despre tine”, împreună cu inițiatorii acestui proiect- Vera Ion și Sorin Poamă.

———————————————————————————————————–

”Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce își propune să genereze scenarii de teatru documentate pe experiențe personale. Prima piesă, ”Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William și Dragoș dupa ce s-au hotărât sa plece în Europa îmbrăcați în clowni, acum puteți urmări experiențele Verei și ale aliatului său, Peter Pan, în lupta pentru supraviețuire.

-Mai multe detalii despre platforma SCRIE DESPRE TINE  http://scriescrie.wordpress.com/

———————————————————————————————————–

Independent84 este centrul cultural deschis și gestionat de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane din noiembrie 2011.

Independent84 se definește ca spațiu contemporan – context al unor evenimente culturale, oscilând ofertant de la vizual la performance. Criteriile în raport cu care selectăm anumite manifestări sunt minimal limitate a priori. Nu vehiculăm ”adevăruri absolute” ci afirmații asumate subiectiv, demersuri sincere, motivate artistic.

Suntem laborator permanent pentru proiecte artistice independente, după cum și platformă de lansare a acestor manifestări în spațiul cultural contemporan; afișăm atât rezultate cât și fragmente ale parcursului către libertatea și identitatea artistică autentică, valoarea intrinsecă a proiectelor prevalând notorietății artiștilor semnatari.

Comunicare: Alex Fifea: 0723 183 293

Rezervări: Raluca Bumbac: 0724239197 (10.00 – 21.00)

Număr de locuri limitate. Vă rugăm confirmați prezența.

 

Share on Facebook

Tags: , , , , ,
Posted in ARTA, INPROGRAM, SPECTACOL | No Comments »

January 28, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*