SOLARDISCO SHOWCASE @ Popa Nan 82


Rodion & Hugo Sanchez aka Alien Alien
[Gomma Records, Solardisco Recordings, IT] live
Maelstrom
[Solardisco Recordings, Eskimo, Mindless Boogie, UK]
Logan
[Haules Baules, RO]
Tazu
[The Bubble, RO]
Visuals by HD 59686

powered by The Bubble & 4Play

Acum aproximativ 4,56 miliarde de ani, colapsul gravitational al unei mici parti dintr-un nor molecular gigant a dat nastere la ceea ce numim azi Sistemul Solar. Acum aproximativ 2 ani, explozia emotionala a unui mici parti din Glasgow, Scotia, a dat nastere casei de discuri Solardisco.

Prea multa vreme, oamenii au crezut ca Pamantul este plat si ca sta nemiscat in centrul Universului. Prea multa vreme, oamenii au crezut ca sunt buricul Pamantului. Prea multa vreme, buricul a fost acoperit si nedansat. The Bubble si 4Play, suportati cu stoicism de Grolsch, va cheama la descoperirea si descentralizarea buricului intr-un spatiu cosmic de pe o strada-nspre Hala Traian – Popa Nan nr. 82. Valul ignorantei privind sistemul Solardisco trebuie sa cada!

RODION (Ed Cianfanelli) vine de la unul dintre cele mai reputate label-uri germane, Gomma Records, din care mai fac parte artisti ca Who Made Who, The Phenomenal Handclap Band, Moullinex, Mustang, Golden Bug sau Diskokaine. Pe langa release-urile Gomma, italianul a produs recent si sub eticheta Eskimo, o alta casa de discuri titrata a Europei.
http://soundcloud.com/rodion_gomma

Alaturi de amicul sau HUGO SANCHEZ (Ugo Malatacca), Rodion a inceput recent o colaborare cu label-ul Solardisco din Glasgow, prilej numai bun sa ne arate valentele lui house si deep disco. Cei doi italieni vin in premiera la Bucuresti pe 26 noiembrie si vor oferi, deghizati sub aka-ul Alien Alien, un live set frenetic, in acorduri de chitara, clape, synth-uri si voci, intr-un stil ce poate fi cu greu redus la italo disco, electro, indie sau house.

MAELSTROM (Paul Gordon), fondator si proprietar al Solardisco Recordings, vine din Glasgow, Scotia. Face parte dintr-un grup de artisti britanici recunoscuti pentru inclinatiile lor spre classic, deep & nu disco. Pana sa-si infiinteze propria casa de discuri, Paul a produs pentru label-uri apreciate international precum Eskimo sau Mindless Boogie. Se declara influentat de artisti ca Giorgio Moroder, Patrick Cowley, Metro Area, Daniel Wang, Todd Terje.
http://soundcloud.com/maelstromdoesdisco

LOGAN (Logan Fisher), un londonez “ratacit” prin Bucuresti in ultimii 5 ani, fin cunoscator al nisei romanesti de muzica rara, vine ca o completare fireasca la trioul international din main act, cu atat mai mult cu cat este prieten vechi cu scotianul Maelstrom.
La numai 20 de ani, TAZU este in acelasi timp o promisiune si o confirmare, o aparitie proaspata de care scena de muzica electronica din Romania are, mai ales in ultima vreme, mare nevoie.
http://soundcloud.com/tazu

See you for the solar session!

Share on Facebook

Tags: , , , , , , , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

November 22, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*