Pati Yang & Tanz Ohne Musik live @ Control

21.01, ora 22:00, Club Control


Institutul Polonez si ArtVault prezinta primul concert din cadrul proiectului New.pl.

Pati Yang (Patrycja Hilton) vine in Club Control cu cel mai nou proiect al sau, prezentand piese in premiera mondiala, care puncteaza o reformulare a stilului sau unic.

Cu un numar impresionant de colaborari, de la muzica unor filme mari, albume in proiect individual pana la deschiderea unui turneu Depeche Mode, Pati Yang este, din… punctul de vedere al genurilor muzicale alternative, cel mai important nume din Polonia. Ea va susţine primul concert in aceasta noua formula, la numai doi ani dupa lansarea celui mai recent disc al sau Faith, Hope & Fury.

youtube.com/watch?v=6zumF4ND0QI&feature=related

youtube.com/watch?v=KKgQLCM6sBg&feature=relatedv

myspace.com/patiyang

Cu un album de debut produs de Sony la numai 18 ani, la doi ani dupa ce fugise de acasa pentru a se inscrie la o scoala de muzica din Londra, Pati Yang a devenit, la intoarcerea in Polonia, un artist cunoscut nu numai pentru muzica, dar si pentru efectele vizuale, poezia, si propria emisiune la un radio din Varsovia. La revenirea in Londra il cunoaste pe actualul ei soţ, Stephen Hilton, cu care formeaza Children si mai tarziu, FlyKKiller (http://www.myspace.com/flykkiller), ambele proiecte recunoscute de critici ca reprezentative pentru muzica electronica experimentala.

Opening act: Tanz Ohne Musik

Dan Serbanescu, cunoscut deja ca menbru The Pixels si fondator Divine Muzak, vine la Control cu un proiect experimental/industrial/drone/electronics : Tanz Ohne Musik – sintetizatoare hardware 100% . Visual support by Vali Chincisan.

myspace.com/tanzohnemusik

New.pl este un proiect care si-a propus ca de-a lungul a patru luni sa aduca pe scena Clubului Control din Bucuresti tot atatea evenimente dedicate unora dintre cei mai importanţi artisti ai scenei alternative culte din Polonia.Dupa Pati Yang vor urma Kino Oko, Dagadana si Loco Star patru nume care, din ianuarie pana in aprilie vor transforma Club Control intr-un adevarat “hub” al muzicii poloneze alternative.

Proiectul este realizat de Institutul Polonez din Bucuresti si ArtVault, in colaborare cu Club Control, cu ocazia implinirii a 10 ani de la infiinţarea Institutului Polonez.

Share on Facebook

Tags: , , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

January 20, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*