IN DUB WE TRUST

19.02, 21:00, Atelierul de Productie

Ginger Group va invita la ATELIERUL DE PRODUCTIE (Splaiul Unirii 160) la evenimentul IN DUB WE TRUST. Pornind de la ritmuri de reggae si roots, trecand prin hip hop si jungle, se va ajunge la acorduri de dub, electronica si dubstep.

Cele 10 ore de muzica, construite de 18 artisti, vor fi impartite intre trei trupe live Ragana ( Polonia), iLLBiLLY HiTEC ( Germania), Kaly Live Dub ( Franta), si doua Dj seturi realizate de Dani (warm-up) si Matze (after party).

Kaly Live Dub (Lyon, Franta) este una dintre cele mai vechi si reprezentative trupe de dub din Franta. Cu o istorie de 16 ani pe scena muzicala, cu 10 albume pe piata, nenumarate concerte si prezente la festivaluri, cei 6 muzicieni vor prezenta ultimul lor album Lightnin’ the Shadows.

Kaly sunt pioneri ai dub-ului francez, iar aceasta se poate traduce printr-o larga prezenta de influente din genuri precum hip hop, electronica si dubstep.

Ragana (Kraków, Polonia) canta o muzica menita sa aduca aminte de constiinta colectiva, de omul de langa noi. Cu ritmuri clasice de reggae si roots, Ragana este una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae / dub din Polonia.

Ultimul lor album „A long delay ago” este chiar o introducere a sound-ului regasit pe material. Peste delay-uri si reverburi care dau o putere extraordinara bass-ului si tobelor reci, descoperim vocea plina de armonie a solistei trupei, Jagha.

iLLBiLLY HiTEC (Berlin, Germania) este una dintre cele mai promitatoare trupe de electro-break-dub de pe scena germana de profil. Muzica lor combina ritmuri de dubstep, jungle, breakbeat, hip-hop si reggae. Acordul tobelor live, sunetele electronice si vocea puternica a Mc-ului definesc sound-ul eclectic al trupei.

Primul lor EP, “BadBoyBass”, iesit in iunie 2010 semneaza colaborari cu Brother Culture, Marlene Johnson, Longfingah si Emanero.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Polonez, Creative Media Agency si Young Minds;

Atelierul de Productie este unul din cele mai noi si mai incapatoare spatii de evenimente din Bucuresti. In momentul de fata Atelierul de Productie se afla intr-un amplu proces de reamenajare ce cuprinde sunet, lumini, bar, ambient. Suntem bucurosi sa fim primul eveniment pentru care spatiul, proaspat reamenjat isi va deschide usile.

Pretul unui bilet este de 35 de RON pana la ora 24, 45 de RON dupa ora 24.

Pagina de facebook a evenimentului – http://www.facebook.com/gingergroup#!/event.php?eid=181837211838224

Va asteptam pe 19 februarie sa ne bucuram impreuna de o muzica plina de energie si atitudine, lucruri de care toti avem nevoie in acest timpuri.

Have a little faith!

Share on Facebook

Tags: , , , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

February 11, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*