Guerrilive: AYLIN CADÎR

Aylin Cadîr și-a început cariera în trupa Pops, formată în urma unui reality show. După acea perioadă, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat în jur instrumentiști de jazz și a început să cânte standarde de jazz, romanțe franțuzești sau românești, reinterpretări de piese turcești, prin cluburi de jazz din țară.

În 2012, s-a hotarât să-și facă propriul album de muzică jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de către Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroșanu și Ciprenko.

Primul single de pe album, Cloud, a fost lansat in noiembrie, împreună cu un videoclip semnat de Răzvan Marinescu. Al doilea single de pe album, Chemistry, a fost lansat pe 14 februarie.

Aylin susține concerte live alături de trupa ei, The Lucky Charms, iar în prezent își finalizează primul album din cariera solo, Cloud, care va fi lansat în martie 2013.

În ceea ce privește activitatea de actorie, Aylin joacă în prezent în 3 piese de teatru.  Forma lucrurilor, de Neil Bute, se joacă în București la Godot.

Spectacolul Maitreyi, regizat de Chris Simion, se joacă în București la teatrul Bulandra și va fi jucat în țară la Iași, Suceava, Cluj, Deva, Galați și Constanța.

Piesa Lecția, de Eugene Ionesco, în regia lui Horațiu Mălăele, se va juca anul acesta la Ploiești și va fi dus și în Israel.

În prezent, Aylin este implicată în campania împotriva discriminării rasiale inițiată de Centrul de Politici pentru Roma și Minorități, în colaborare cu H&M, precum și în campania pentru încurajarea cititului în rândul copiilor, inițiată de Curtea Veche Publishing.

Share on Facebook

Tags: , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

February 27, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*