ENVIRONMENTS: lansare de album ”Fraktal”

Sambata, 16 martie, ora 21.00 @ Control:

ENVIRONMENTS – lansare de album ”Fraktal”

Special guest: SYNDROME (Be)

Afterparty: Montgomery Clunk

Sambata, 16 martie, Control gazduieste lansarea celui de-al treilea material discografic al trupei Environments. Invitatul lor special este chitaristul trupei Amenra, Mathieu Vandekerckhove cu proiectul lui solo: Syndrome. Dupa concerte, petrecerea continua cu Montgomery Clunk.

Fb event
Intrare: 20 Lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

✫ ✫ ✫

SYNDROME (Be)

Syndrome este proiectul solo al artistului de origine belgiana Mathieu Vandekerckhove, cunoscut ca si chitarist al trupei Amenra, una dintre cele mai emblematice trupe de post metal/experimental din ultima decada, în prezent semnata la celebra casa de discuri Neurot Recordings.
2012 a fost un an important pentru artist si a marcat lansarea piesei “Now and Forever”, cu o durata de 28 de minute si care este dedicata fiului sau, Wolf.
La fel ca Environments, dupa concertul din Control, Syndrome ia calea unui turneu european.

www.facebook.com/syndromechurch

ENVIRONMENTS (Ro)

Environments inseamna Ștefan Panea (chitara, efecte), Alex Ghiță (tobe) si Marius Costache(efecte, visuals). Ei descriu muzica lor ca fiind „un suport sonor pentru o experienta cinematica lipsita de prezenta umana”. Cu focus pe starea data de sunet in sine, piesele lor nu tin cont de constrangerile asociate muzicii mainstream, de refrene sau versuri. Influentele lor variaza de la Steve Reich pana la Brian Eno si Sigur Ros, cu trecere prin pagini de Murakami si Kerouac, dar si prin vizualele lui Magritte sau Jackson Pollock. Soundul rezultat e un imaginariu din sfera ambiental / drone, in care zgomotul e transformat intr-o poveste melodica, acustica si vizuala.
Albumul ”Fraktal” a fost inregistrat la Next Dog Studio la sfarsitul lui 2012 si il are ca invitat pe Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Syndrome, Kingdom, C-O-R). Noul material va fi disponibil atat in format digital, cat si pe vinil.
In acelasi timp, lansarea da startul turneului european in cadrul caruia Environments vor promova noul material, alaturi de trupa bucuresteana Valerinne, in orase din Bulgaria, Slovenia, Croatia, Belgia si Germania.

www.facebook.com/environments33

www.environments.bandcamp.com

✫✫✫

Parteneri media: SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhereVICE,  Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc CarevasazicaIQadsFeeder.ro, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro121.ro, hotcity.ro, kudika.romodista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro.

 

Share on Facebook

Tags: , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

March 7, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*