Casiokids live

29.01, 21:00, Club Control

Electro-pop scandinav la Bucuresti:

Tuborg Green Nights prezinta sambata, 29 ianuarie, in premiera la Bucuresti, concertul trupei electro-pop Casiokids, descrisa de NME ca “cel mai bun export din Norvegia, dupa black metal”. In deschidere, vor canta Toulouse Lautrec.

Originar din Bergen, Norvegia, cvintetul Casiokids a debutat in 2005, cucerind in scurt timp topurile britanice cu single-ul Togens hule. Critica de specialitate ii compara cu The Whitest Boy Alive si Royksopp, iar sound-ul lor unic – o combinatie de synth-pop optzecist, riff-uri jucause si ritmuri antrenante – face furori la festivalurile europene.

Piesa Fot i hose, de pe albumul Topp stemning pa lokal bar (Great Vibe at Local Bar), lansat de prestigioasa casa de discuri Moshi Moshi, se afla pe coloana sonora a jocului video FIFA 10, fiind inclusa de publicatia muzicala britanica NME in topul celor mai bune piese nou-aparute, in 2009.

Faimoasa pentru show-urile live explozive, unde improvizatia artistica este cuvantul cheie, iar line-up-ul se poate schimba in orice moment, trupa si-a creat o reputatie de “hibrid perfect de Duran Duran, Kings of Leon, Efterklang, Sigur Ros si 2Unlimited”, scrie revista daneza de muzica Gaffa.

myspace.com/casiokids

Bilet: 40 de lei

Share on Facebook

Tags: , , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

January 24, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*