AB 4 fac 10 ani

11 decembrie, ora 21:00, The Ark

In deschidere concerteaza trupa Toulouse Lautrec.

In 2010 se implinesc 10 ani de la nasterea AB4. Alaturi de cei patru membri AB4 actuali: Doru Trascau, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno, Dorian Cazacu, vor urca pe scena prietenii care au fost alaturi de trupa in tot acest rastimp: Beavis, Bogdan Crucianu, Janin Pasniciuc, Adrian Stefan etc.

Cand s-a format AB4, rock in Romania era Iris, viitorul era Directia 5. AB4 erau printre cei cativa reprezentanti ai unei scoli alternative care se nastea in beciurile bucurestene. Dintre toate trupele AB4 iesea in evidenta si datorita lui Doru Trascau, solistul, o aschie de barbat, cu parul blond-platinat facut tepi, cu ochii albastri subliniati cu dermatograf si imbracat in fusta (ulterior a pus pe el si o blana, imprumutata de la o vecina). In plus, Doru era furios – avea un zbucium in priviri si o descatusare pe scena care il faceau greu de ignorat, asa cum s-a mai intamplat cu David Bowie prin anii 70, remember?
Aceasta furie, completata de niste alegeri intrigante: o lingurita de Nirvana, o colaborare cu o trupa de hip-hop, videoclipuri creative, au facut din AB4 un nume de luat in serios. Au scos un disc in romana, Toxic si mai apoi unul in engleza, Broken Trust. Au castigat si „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards in 2003.

Daca ii stii de pe vremea cand umpleau cluburile, vino sa-i revezi. Daca nu ai avut placerea, vino sa-i asculti si sa vezi ce ai pierdut. E ultima ta sansa in 2010! Sau prima…

Biletele pentru evenimentul ‘AB4 10 ANI’ – singurul concert AB4 din acest an din Romania – sunt disponibile la pretul de 20 Lei in avans si se pot achizitiona online la Eventim.ro, MyTicket.ro si BLT.ro sau din retelele Diverta, Germanos, Humanitas, Vodafone si Orange shops precum si din locatie – The ARK, iar in ziua evenimentului vor costa 25 lei.

Share on Facebook

Tags: , , , ,
Posted in INPROGRAM, MUZICA | No Comments »

December 2, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*