Violent Monkey vs. Crowd

Marti, 14 mai, ora 21.00@Control:

Violent Monkey vs. Crowd Control – live acts
Afterparty cu Brutus!

Marti, 14 mai, trupele Violent Monkey si Crowd Control, cele mai noi aparitii de pe scena muzicii alternative autohtone, se ”dueleaza” pe scena clubului Control. Seara continua cu Brutus, un afterparty care stimuleaza excesele bahice printr-un discount de 50% la bar (dupa ora 22.00).
Join the fight!

Fb event
Intrare libera.
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

♬ ♬ ♬

Funk’n'Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.
Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

www.facebook.com/violentmonkeyband

♬ ♬ ♬

Crowd Control sunt un cvartet de electro-fusion bucurestean activ din 2013. Cei patru membrii sunt originari din Rm. Valcea si au cantat impreuna in Tunesinnaourheads si diferite performance-uri si intrupari ale colectivului Abator Industries.

Razvan Gabar este principalul compozitor al trupei, iar o caracteristica a identitatii grupului este stilul sau cinematic si eclectic de a folosi clape si sintetizatoare.
Coshmelin, tobosarul trupei, are un simt ritmic minimalist si groovy, care face din el o sectiune ritmica autosuficienta.
Chitaristul Alex Radut completeaza texturile generate de sintetizatoare cu acorduri atmosferice si visatoare, dar si cu riffuri puternice cand este nevoie.
Vocea solistului spoken-word Bucureci Andrei este inecata in reverb si delay, complementand calitatile sonice ale ansamblului.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE,  Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc CarevasazicaIQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock , alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.romodista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro.


 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

May 9, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*