Street heroes cool as ice!

PESTE 4.000 DE PARTICIPANȚI S-AU BUCURAT DE 24 DE ORE NON-STOP DE CULTURĂ URBANĂ, LA STREET HEROES COOL AS ICE!

PRIMUL FESTIVAL DE SPORTURI EXTREME DE VARĂ ȚINUT IARNA A AVUT LOC PE 9 FEBRUARIE, LA TURBOHALLE

Street Heroes – Cool as Ice, fueled by burn energy, primul festival de sporturi extreme de vară desfășurat iarna, a avut loc sâmbătă, la Turbohalle, în prezența a peste 4.000 de oameni care s-au adunat pentru a urmări concursurile de skate, bmx, role și breakdance, dar și atmosfera incendiară creată de cele peste 8 concerte ținute pe parcursul a 24 de ore.

La festival a participat și echipa completă de skate și bmx a burn energy, formată din Adolf Bobo – skateboard, Cristian Benescu – skateboard și Demian Barnabas – bmx, dar și din mai tinerii George Bărbulescu – skateboard și Tibi Bajka – bmx.

Echipa burn, în formă maximă chiar înainte de sezon, a reprezentat fiecare disciplină pe podium, fiecare dintre cei cinci rideri declarându-se extrem de fericiți că a avut ocazia să se dea atât de bine în miez de iarnă.

Interiorul locației Turbohalle a fost reconstruit special pentru acest festival, cu un mega skatepark pregătit pentru concursurile de skate, bmx și role, battle-uri de breakdance, un gaming și un full entertainment area, precum și o scenă pe măsură pentru cele peste 8 concerte desfășurate în cele 24 de ore de acțiune fără oprire.

La secțiunea de bmx, pe podium au urcat Florin Cojocariu, Tibi Bajka, David Gold și Johnny Marian, la skate – Andreas Ringgren, George Bărbulescu, Mihail Adolf Gherghelah și Gabriel Dorisa, iar la role / pro – Alexandru Gheorfi, Mihai Paul Zagrean și Valentin Moise. Concursul de breakdance a fost câștigat de FREAKQUENCY, iar pe locul doi s-a clasat MDK.

Ajuns la al patrulea an de existență, Street Heroes este un eveniment creat și prezentat de Ollie Gang Shop și susținut de burn energy.

Prima ediţie a festivalului a avut loc în 2010 și a strâns laolaltă cele mai mari nume de sport extrem, artă urbană şi muzică, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Peste 12.000 de persoane au semnat condica de prezenţă în skatepark-ul din Parcul Tineretului pentru a-i urmări în acţiune pe skaterii şi bikerii echipei Carhartt Europe, alături de eroii alternativi autohtoni, pentru a admira turul de forţă al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor şi evoluţiile live ale muzicienilor.

www.facebook.com/streetheroesfestival

www.streetheroes.ro

Share on Facebook

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Posted in INPROGRAM | 2 Comments »

February 12, 2013

2 Responses to Street heroes cool as ice!

 1. Alex Dobrescu on February 24, 2013 at 17:34

  Credit foto :

  https://www.facebook.com/LoadingStudioPhotography

  Va rugam sa mentionati sursa foto pe viitor !

  • admin on February 25, 2013 at 13:37

   Salut Alex, informatiile pe care le postam sunt cele care vin odata cu mesajele. Organizatorii trebuie sa specifice cand trimit astfel de materiale, credite foto sau alte lucruri mentionabile. N-a fost cu rea intentie. Toate cele bune de la TATAIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*