SIMBIOTICA. Sculptura si bijuterie.

SIMBIOTICA, expozitia de sculptura și bijuterie semnata David Sandu se muta la Galeria ArtXpert

Forma? Detaliu? Sculptura și bijuterie.

O incercare de eliminare a contradictiilor si o privire spre lumea fireasca a tolerantei. Simbiotica este un discurs vizual despre convietuire, reciprocitate si complementaritate. Una dintre cele mai paradoxale legaturi din natura se aplica acum si in arta prin alturarea sculpturii si a bijuteriei de autor, privite cateodata ca expresii artistice atat de diferite.

David Sandu este un artist care s-a exprimat pana acum in registrul minimalist, geometric și nonfigurativ. Designerul ne-a obisnuit cu bijuterii sculpturale, cu discursuri despre forme, materiale și tehnici care demonstreaza prin combinarea lor interdependenta și complementaritate. Acestor idei li se adaugă acum asocierea directa cu sculptura si registrul formelor organice. Simbiotica are un titlu de pozitie cu trimitere la lumea naturala si reprezintă o directie tematica noua in repertoriul artistului.

Expozitia Simbiotica se muta incepand cu data de 8 noiembrie la Galeria ArtXpert, dupa o saptamana de expunere in atriumul Institutului Francez. Expozitia este organizata de Asociatia Societatea de Maine, cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural NationalAFCN . Sunteti invitati sa fiti martori la o extindere si o intrepatrundere a categoriilor estetice si o reevaluare a ideilor de minor si major in arta contemporana in perioada 8-22 noiembrie, cu program de vizita de luni pana vineri in intervalul orar 12.00-20.00, in cadrul Galeriei ArtXpert (Str. Putul lui Zamfir nr. 45-47, Bucuresti).

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

November 7, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*