RAC (Remix Artist Collective)

Pe 13 septembrie, la aproape patru ani de la inaugurare, Control iese definitiv la suprafata. In ultima saptamana, de cand am deschis noua incarnare a clubului, din strada Constanin Mille, nr. 4, ati vazut gradina si ati dansat deja in sala mica; a venit momentul sa facem soundcheck-ul in Sala Berlin, consacrata in ultimii ani pentru party-urile pe care le-a gazduit, acum complet restaurata si pregatita pentru a explora noi teritorii. Avanpost: RAC (Remix Artist Collective).

Open doors: 22.00

Intrare: 10 lei

RAC functioneaza ca un grup international de artisti si producatori ce reinterpreteaza muzica ultimilor ani, fara a se plasa in limitele unui gen anume, dar selectia muzicienilor si a formatiilor cu care lucreaza ii defineste ca fiind un grup destinat sa infuzeze ritmuri noi in piese ce domina anumite nise musicale. Astfel, Remix Artist Collective au produs remix-uri pentru Yeah Yeah Yeahs, The Shins, Tegan & Sara, Chromeo, Phantogram, Holy Ghost!, Tokyo Police Club si multi altii.

Activi din 2007, incepand cu 2010 RAC s-au regrupat din SUA direct pe toate canalele online, devenind o prezenta constanta a blog-urilor de muzica, fiind sustinuti de o promovare intensa a unor site-uri precum Hype Machine sau Stereogum. Fondatorul si liderul grupului, André Allen Anjos, abordeaza procesul de remixare printr-o metodologie proprie, adaugand instrumente si melodii inovatoare asupra mix-urilor originale. In ultima vreme, André Allen Anjos, Andrew Maury si Karl Kling, nucleul colectivului, s-au ocupat de productia si de mixajul unor albume (cele mai recente LP-uri ale Penguin Prison, Ra Ra Riot sau Kisses), dar au avut parte si de primele release-uri oficiale sub umbrela RAC.

La Control, prezenta Remix Artist Collective va consta intr-un DJ set incorporand elemente live, preparat de doi dintre cei trei membri de baza, André Allen Anjos si Karl Kling. De-a lungul serii, celor de la RAC le vor fi aproape Tom Wilson si Rock DJ.

Facebook: www.facebook.com/remixartistcollective
Soundcloud: www.soundcloud.com/rac/sets/rac-portfolio
Best of 2011: www.soundcloud.com/hypem/rac-vs-the-hype-machine-2011

 

Un eveniment Control Club si OneDay.

CONTROL club – Constanin Mille, nr. 4, vis a vis de Cercul Militar www.facebook.com/clubcontrol

 

Coming up next:

14.09proiectie scurt-metraje/ Noaptea Alba a Filmului Romanesc (ora 20.00)

Camera Sambo: Idjut Boys (ora 23.00)
15.09Lansare album Coughy
20.09Dirty Beaches live

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

September 13, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*