PIXELS | BLUE NIPPLE BOY | VELOSONICS – LIVE LA COLECTIV

Daca v-ati indragostit iremediabil de cel mai recent hit PIXELSSILK AND SILICONE, atunci sa stiti ca el se va auzi pentru prima oara live sambata, 23 noiembrie 2013, in noul stabiliment urban de la Colectiv (Piata Bucur, in incinta Fabricii Pionierul).

BLUE NIPPLE BOY vor aduce pe scena sound-ul acustic alternativ transpus intr-un ambalaj fresh si completat cu o doza mare de energie si culoare, un fusion de alternative, indie si reggae. Seara va fi deschisa de catre VELOSONICS.

Trupa PIXELS a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 – Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.

In cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club. Din 2012 PIXELS canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

Biletele pentru eveniment se vor  putea achizitiona din locatie, la pretul de 20 lei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa aceesati pagina de facebook a evenimentului -  https://www.facebook.com/events/643266652403670

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

November 14, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*