PARTIES NexT

PARTIES NEXT International Film Festival
in Panic! club

cork-screw.org/files/

În perioada 10-14 aprilie, club Panic! gazduieste petrecerile dedicate celei de-a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT. In fiecare seara, dupa proiecții, sunteți așteptați în Panic! pentru a va petrece seara alături de echipa, invitații speciali și voluntarii NexT 2013.

Intrarea este gratuită (10, 11 aprilie) sau pe bază de invitații/ bilete cinema (12 aprilie) , in funcție de programul fiecărei seri.

Program>
Miercuri, 10 aprilie – 22:00 – Opening Party NexT Film Festival 2013 – Va asteptam la prima petrecere de anul asta, sa ne revedem cu prietenii din anii trecuti, sa ne imprietenim cu cei care vin prima oara la NexT si sa deschidem festivalul in forta!

Joi, 11 aprilie – 22:00 – NexT Characters Party – Joi va propunem o petrecere ca un joc (sau un joc ca o petrecere?!) ☺ La intrarea in Panic! iti vei putea alege personajul preferat dintr-un film de pe panoul NexT, iar apoi iti propunem sa iti gasesti partenerul sau partenerii din film, printre ceilalti party-people.

Vineri, 12 aprilie – 22:00 – NexT Oscars’ Night Party – Vineri te invitam de la ora 20:00 la proiectia filmelor de Oscar, de la Cinema Patria, iar apoi, la afterparty in Panic! Club. La intrarea in cinema vei primi o bratara, care iti ofera acces la petrecerea noastra.

Fb event

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura (fosta locatie a clubului Control).

www.facebook.com/clubpanic

www.facebook.com/NexTFilmFestival

✎ ✎ ✎

Proiecțiile și seminariile Festivalului Internațional de Film NexT 2013 se vor desfășura în locațiile partenere: Cinema Studio, Cinema Corso, Cinema Patria și Cărturești Verona. Anul acesta, o serie de proiecții de filme vor avea loc și în țară: la Iași, Cluj și Brasov.
Ca în fiecare an, agenda NexT va cuprinde programul de Competiție și secțiunile deja tradiționale ale festivalului:Semaine internationale de la critique (secțiune paralelă a Festivalului de Film de la Cannes), Short Matters! (scurtmetrajele nominalizate la Premiile Academiei Europene de Film în anul precedent), Oscars Night (scurtmetrajele de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în anul în curs), Festival Friends/ Prietenii Festivalului (program prezentat de HBO), NexT Generation și Cristi & Otto (programul dedicat filmelor realizate de regizorul CristianNemescu și sound-designer-ul Andrei Toncu). Nu va lipsi nici programul NexT Kids, cu o selecție de filme și activități dedicate celor mici. Acestor secțiuni li se adaugă programele speciale de anul acesta – Comedy Night și Focus: Aubagne.

Juriul NexT 2013 este format din Chris Tidman (UK, Shorts International), RoarSkau Olsen (Suedia, sound designer), Michèle Driguez (Franţa, Festival du Film Méditerranéen), Hervé Le Phuez (Belgia, Festival du Film Francophone de Namur) şi Radu Jude (România, regizor de film.

Ca înfiecare an, agenda Festivalului de Film NexTinclude și o serie de seminariipe teme de regie de film și sound design, cărorali se adaugă de data aceasta seminarii de marketing, post-producție, imagine, o prezentare a strategiilor de promovare a compoziției muzicale pentru film, implementate de Festivalul de Film de la Aubagne, o prezentare a noilorperspective de finanțareale Programului MEDIA și o prezentare a drumului către Oscaruri al scurtmetrajelor dar și al festivalurilor care califică scurtmetrajele pentru lista scurtă de nominalizari la cele mai râvnite premii ale industriei de film. Seminariile NexT au loc in Café Verona Cărturești, iar accesul este liber.

Fiecare dintre zilele de festival se încheie cu petreceri în Panic! Club.

Biletele și abonamentele pentru proiecțiile Festivalului de Film NexT pot fi achiziționate online de pe www.eventbook.ro şi de la Libraria engleza Anthony Frost, iar în timpul Festivalului şi de la casele de bilete ale cinematografelor Studio, Corso şi Patria.

Festivalul Intenaţional de Film NexT  este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Sponsorii festivalului sunt : JTI , HBO, Farmaciile Catena.

Festivalul Internaţional de Film NexT se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Principesei Moștenitoare a Romaniei. Activităţile Societăţii Culturale NexT se încadreazăîn “Viziuneape 30 de anipentruRomânia” a CaseiRegale si este sprijinit de  Centrul Naţional al Cinematografiei şi Uniunea Cineaştilor din România.

Parteneri: Romtelecom, ArCuB, Cartureşti, Stage Expert, Abis, Cinelabs Romania, Noumax, F64, UNATC, UPS, Mobila Dalin, Illy, La Fantana, Romanian Film Supporter, Mediatrust, Goethe Institut, Institutul Cervantes, Ambasada Suediei, Ambasada Portugaliei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Institutul Balassi.
Parteneri media: Cocor Media Channel, ShortsTV,  Utv, Money TV,  Money Magazine, GQ, Playboy, Ring, Revista de Povestiri, Trilulilu.ro, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Peteava.ro, Cinemagia.ro, Radio Guerrilla, SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere,  VICE,  Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQads,Feeder.ro, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro,  woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro,  121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, modista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro.

NexT Kids este un program susţinut de Itsy Bitsy şi promovat de urbankid.ro şi prokid.ro.

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

April 9, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*