NOAPTEA ALBA A GALERIILOR #7

VINERI, 24 MAI 2013, 19h00 – 04h00
BUCURESTI

Vineri 24 Mai 2013 Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti. 26 de galerii si 28 de spatii alternative NAG#7 marcheaza un program variat in care publicul este invitat sa participe la vernisaje ale unor artiști prezentati in premiera, o productie speciala in locatia NAG, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte care sperăm ca vor deveni puncte de reper in promovarea artei contemporane romanesti. Programul detaliat si harta galeriilor vor fi prezente in toate locatiile participante, iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descarca formatul printabil.

Pentru prima oara NAG va pune la dispozitia orasului si aplicații IOS si Android, structura acestora va ajuta atat la navigarea cu usurinta in harta galeriilor, cat si la localizarea in oraș a fiecarui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate in oraș, in zonele centrale (Victoriei, Romana, Universitate, Unirii), ele indicand precis cele mai apropiate galerii si harta zonei pentru a le localiza.

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#7, realizat de catre Asociatia Ephemair, este un proiect cultural produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor: MNAC, Corcova Roy & Damboviceanu Winery. Partener principal media: Radio Guerilla. Parteneri media: Digi24, RING, Buna dimineata Bucuresti!, Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin, Tataia, feeder.ro.

Echipa NAG #7: Suzana Dan / Silvia Rogozea / Șerban Jipa – organizatori, Veronica Solomon / identitate vizuala & animatie,  Sillyconductor / sunet animatie, Andrei Nastasa / web development, Ovidiu Dumitriade / aplicatie iOS, Victor Hernest / aplicatie Android
Detalii, informatii, noutati pe www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

May 15, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*