MOJA by LANA

MOJA by LANA – Cu Cimitirul Vesel la mare, la soare

Lansata la inceputul anului, colectia best-seller, plina de umor si sarm, inspirata de motivele traditionale din Sapanta, revine cu noi modele adecvate verii.

Bucuresti, 30.07.2013: Taranii simpli din Sapanta si povestile lor amuzante, deveniti adevarate modele fashion prin colectia MOJA by LANA, sunt acum gata de plaja!

In spiritul „carpe diem” al celebrului loc maramuresean, colectia „Cimitirul Vesel” de pe MOJA.ro, concept store-ul online dedicat designerilor romani, revine cu noi piese pentru anotimpul estival: costume de baie intregi, colanti si rochii cu imprimeuri noi si varatice, piese care exprima perfect umorul textil al Lanei.

Noile produse care intra in colectie sunt costume de baie, colanti și rochii. Materialele printate sunt usor de purtat in oraș, pot fi asortate la diverse incaltari si purtate la diverse tipuri de evenimente sau vacante pe litoral. In plus, plicurile din colectie pot insufla culoare si profunzime unei tinute uni.

Hainele sunt imprimate digital, vesele, usor de purtat si usor de cumparat! Produsele nou introduse au preturi cuprinse intre 199 lei si 300 lei. Colectia MOJA by LANA poate fi achizitionata de pe www.moja.ro

MOJA.ro este un concept store online care promoveaza creatii proprii si ale designerilor romani – imbracaminte, incaltaminte, accesorii şi deco. MOJA.ro este singurul shop online care dezvolta linii vestimentare proprii, originale şi accesibile. Printre acestea se numara MOJA by LANA – Cimitirul Vesel de la Săpânţa, MOJA by ANTONIA, MOJA by The Golden Diamonds, MOJA COLORS si MOJA Attitude.

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

August 3, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*