Metroul cititorilor

Luni, 1 aprilie, la 18:00 la statia de metrou Berceni, cititorii pasionati sunt invitati la o calatorie de promovare a lecturii.

Este vorba de startul Maratonului de lectura, organizat de Revista de Povestiri cu sprijinul editurilor – UniversRaoNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea VecheHumanitas, Polirom si Herg Benet – si al partenerilor – Evolio, Bookblog, Smuff, Culture Soup, Carturesti si Metrorex.

Toti cei care cred ca cititul e un obicei care merita sustinut si care vor sa-i contamineze si pe altii cu pasiunea lor sunt asteptati pe 1 aprilie la o calatorie in care timpul va fi pacalit! Cei 200 de cititori pe care Maratonul de lectura vrea sa-i aiba alaturi vor evada pe durata cursei pana la statia Pipera in 200 de lumi diferite, deschise de cartile pe care le vor aduce cu ei. Pentru ca fiecare e invitat sa vina cu o carte si sa citeasca pana la capat!

Daca tot vorbim de carti, participantii sunt incurajati sa aduca la start cartile pentru copii pana in 14 ani pe care le pot dona pentru campania organizatiei World Vision, prin care se urmareste dotarea bibliotecilor din 53 de comunitati rurale.

Revenind la adulti, de pe 1 pe 30 aprilie, recenziile scrise de cei 30 de curajosi inscrisi in Maratonul de lectura pot fi citite pe revistadepovestiri.ro/maraton.

Urmariti evenimentul pe Facebook pentru detalii despre startul maratonului si apasati pe join daca vreti sa va urcati in metroul cititorilor!

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

March 28, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*