Lansare videoclip VISULE – OCS feat. Bean


OCS live. Special guest: Bean MC

Lansare videoclip VISULE – OCS feat. Bean


OCS revine in lumina reflectoarelor la propriu si la figurat! Joi,16 mai, Omul cu Sobolani lanseaza in club Control clipul piesei ”Visul”, cel de-al doilea single care anunta urmatorul lor disc. Pregatiti-va pentru o ”demonstratie” efrevescenta de rock alternativ!

Fb event
Intrare: 20 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

▲▲▲

”Visul”, cel de-al doilea single inclus pe urmatorul album marca OCS, a fost inregistrat impreuna cu MC Bean, vocea trupelor Suie Paparude si Subcarpati, iar clipul este regizat de Hypno, cu care trupa a dezvolta de-a lungul anilor, o colaborare plina de inspiratie.

La sfarsitul anului 2012, dupa incheierea turneului aniversar ”OCS 15 ani”, trupa a inceput sa lucreze cu mare spor la piesele pentru un nou material discografic , un album-concept care va contine 12 piese construite in jurul temei „cauta” si va fi lansat in octombrie 2013. Vara aceasta Omul cu Șobolani renunta la turnee, la mare si la soare, si-o sa stea ascuns in studio ca sa finalizeze inregistrarile pentru noul album intitulat ” Marea Cautare”.

www.reverbnation.com/play_now/17063762

Pentru cei care n-au prins povestea de la capat, Omul cu Sobolani sau OCS s-a infiintat in 1997 in Constanta, imbogatind scena muzicii alternative romanesti cu o trupa care avea sa devina emblema unei generatii nonconformiste. In cei 15 ani de activitate , piesele lor n-au lipsit din playlist-urile si top-urile posturilor de radio si a televiziunilor de specialitate. Recunoaste ca stii refrenul pieselor „Cine E De Vina” „ Nu incerca asa ceva acasa”, „Copilul Rebel” sau „Oda (In Piata Romana)” si vino joi 16 mai in club Control sa vezi cu ce mai are de gand sa ne surprinda trupa!

Discografie : Razna (1999), Ne punem in cap (2001), Mainile sus! (2002), OCS tv (2004), Best before 2005 (2005), Superparanoia (2006), Dansam legati la ochi cu spatele la zid (2009), Retro (2011).

www.omulcusobolani.ro
www.myspace.com/ocsband
www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516

Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si NoptiJurnalul NationalBeWhereSapteSeriVICE,  Decat o RevistaSUNETETATAIAArte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQads,FeederVeioza ArteMetropotam.roInfoMusic.roMusicnights.roUrban.roBestmusic.ro,Metalhead.roMetalfan.roNo.3.rob365.ro9am.roModernism.roLiternet.ropartyhub.ro,HypeStreet.roTonight.euHipmag.roAnyplace.rotilllate.comiConcert.roNights.ro,Beatfactor.roGingergroup.roOrasulm.euhailaconcert.roRockstage.roMaximumRock ,alternativ.roelectroblog.rothebeat.romuzicabuna.rohyperliteratura.rostudentie.ro,  woobicha.roMixtopia.rosofresh.rosub25.rosubAsfalt.rocooperativaurbana.ro,  121.roshoppingnews
Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

May 9, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*