Jazz du Jardin 4

Lansare HAWA la Jazz du Jardin 4 in GradinAcuarela

Bucuresti, 13 august: Miercuri, 21 august, orele 20:00, GradinAcuarela pregateste in premiera un moment muzical special in Gradina de vara: HAWA.
Initiat de Ghassan Bouz impreuna cu Sorin Romanescu si Mihai Iordache, Hawa este o fuziune de instrumente muzicale: bendir, darbuka, congas cu chitara, chitara bariton, Moog Guitar si saxofoane, fluiere, flaut de bambus.

In limba araba, „hawa” inseamna şi aer şi dragoste. Hawa, noul trio iniţiat de percuţionistul libanez Ghassan Bouz, creeaza spaţii sonore definite de interacţiunea libera a tobelor cu chitarele lui Sorin Romanescu şi cu instrumentele de suflat ale lui Mihai Iordache. Cei trei muzicieni lanseaza in premiera la Acuarela proiectul inedit Hawa, miercuri, 21 august, orele 20:00.

Ghassan Bouz (Liban) – darbuka, bendir, congas, cajon
Sorin Romanescu – chitara, chitara bariton, Moog Guitar
Mihai Iordache -  saxofoane, fluiere, flaut de bambus

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervari: 0745 662 889

Jazz du Jardin este editia de vara a platformei Jazz de Mansarde si se desfasoara in GradinAcuarela. Este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul racoros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat si cea straina. Editia a patra Jazz du Jardin aduce un proiect in premiera in GradinAcuarela: Hawa.

Parteneri: The Public Advisors, Acuarela, Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, Radio Guerilla, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

August 13, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*