Jazz de mansarde de Ziua Dovleacului

Jazz de mansarde 12 de Ziua Dovleacului cu STEREOCAT

Bucuresti, 28 octombrie: Joi, 31 octombrie, la orele 19:00, va asteptam in mansarda Acuarela sa sarbatorim Ziua Dovleacului cu Jazz de Mansarde 12: Stereocat. Catrinel Bejenariu canta pentru prima data de ziua ei asa ca o sarbatorim cu dovleci, frunze si multa voie buna. 

Incepem seara tomnatic cu mici si talentate picturi pe frunze si pieptanam dovleacul si ii facem freza cool alaturi de Catrinel care ne promite o delicioasa placinta cu dovleac.

Dupa petrecerea surpriza a lui Paolo Profeti de acum doua saptamani, joi sarbatorim ziua lui Catrinel Bejenariu cu o seara Jazz de Mansarde cu parfum de dovleac copt, placinte si vin fiert.

Catrinel Bejenariu – voce
Jimmy Cserkesz – chitara
Gabriel Balasa – percutii

Catrinel Bejenariu, actrita, intre anii 2009 si 2011 a fost membru al formatiei Urma, in prezent vocalul Butterflies in My Stomach. A mai cantat alaturi de Slang, Excentric Blues Band si l’Orchestre de Roche.

Jimmy Cserkesz, chitaristul trupei Urma, membru fondator Slang, cunoscut de altfel pentru colaborarile cu Luiza Zan, 3 Circles.

Gabriel Balasa, pictor si percutionist, a avut numeroase colaborari printre care Byron, Avant’n gard, 3 Circles, Raul Kusak.

 

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervari: 0745 662 889

Jazz de Mansarde este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul calduros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat si cea straina. Editia Jazz de Mansarde 12 aduce o atmosfera jucausa in mansarda Acuarela alaturi de Stereocat, sculpturi in dovleac si pictura pe frunze.

Parteneri: Hello Menthol

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Decat o Revista, HipMag, WebCultura.ro, Port.ro, TATAIA, sub25.ro, Orasul meu, Artclue.net, DecosiEco.ro, Veiozaarte.ro, Gingergroup.ro, IqAds, Zeppelin

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

October 28, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*