Gens Du Bien 9

Miercuri, 10 aprilie, de la ora 20:00, avem plăcerea de a vă invita la un nou episod dedicat oamenilor de bine!

Episodul 9: Poze la panou!

Toți suntem obișnuiți cu deja „celebrele” fotografii de la panou. Fie că ne plac, fie că ne amuzăm pe seama lor, a venit momentul să îi spunem la revedere fotografului  și să fim noi cei care „regizează” cadrele în care protagoniștii…suntem chiar noi!

Acest lucru este acum posibil datorită invenției prietenilor noștri de la Stan Miles Studio (www.stanmiles.ro), care vor lansa miercuri, în mod oficial, la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5), conceptul S.Miles.

S.Miles este un serviciu fotografic inovator = un aparat foto profesional + lumini profesionale de studio + un monitor LCD în care poți vedea, în timp real, cadrul ce urmează să fie imortalizat, astfel încât…poți fi propriul fotograf pe ”covorul roșu”.

Fotografia este transmisă wireless către o tabletă cu ajutorul căreia poți vedea fotografiile sau le poți trimite către print, email sau telefonul personal.

Mențiune importantă: fotografiile sunt declanșate de către un asistent S.Miles cu ajutorul unei telecomenzi, așadar, tot ce trebuie să faceți voi este să vă simțiți bine și să…zâmbiți!

Pentru ca distracția să fie completă, l-am invitat pe DJ Kahoona să ne întrețină cu ritmuri de rock’n'roll aduse direct din anii ’50, tematica serii.

Dacă doriți, simțiți-vă liberi să vă scoateți de la naftalină ținutele vintage, inspirate de starurile vremii.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe adresa de e-mail gensdubien@gmail.com

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

April 5, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*