Colorimetrul Cultural te provoaca sa faci diferenta!

De câte ori nu ți-ai imaginat, în drum spre facultate, povestea casei cu vopseaua scorojitӑ?

Voluntari pentru Idei și Proiecte lanseaza prima editie Colorimetrul Cultural, un proiect prin care descoperi, esti premiat si promovat printre cei mai buni studenti iubitori de arta si de Bucuresti.

Intre 26 si 28 aprilie, Colorimetrul Cultural strange laolalta studentii pasionati de film, fotografie, desen si pictura si ii pune fata in fata cu lideri de opinie, initiatori de proiecte frumoase si specialisti din domeniul cultural-urban, pentru a dezbate si experimenta felurile in care pot lua atitudine prin arta.

Asadar, ai ocazia sa te inscrii la un concurs pe tema ilustrarii prin arta a unei istorii sau povesti (reala sau fictiva) a cartierului Cotroceni sau a cartierului evreiesc. Poti veni singur sau te poti alia cu alti oameni faini, care iti impartasesc pasiunea pentru film, foto, desen sau pictura. Lucrarea ta va fi selectata de un juriu specialist si, daca reusesti sa-l impresionezi, vei participa, timp de 3 zile, alaturi de alti aproximativ 15 de finalisti, la dezbateri despre potentialul cultural-urban al Bucurestiului si vei explora orasul impreuna cu niste oameni grozavi, precum Raiden, autor al blogului Rezistența Urbanӑ și Lucian Baraitaru, inițiatorul proiectului Dincolo de Fațade.

Ȋn final, se lasa cu premii rotunde: 500 de euro pentru primii 4 cei mai cei coloriartisti! Nici locurile II si III nu sunt asa de ici de colo. Pentru acestea, vom oferi premii atractive din partea colaboratorilor  nostri, precum carti, reviste, vouchere etc.

Cel mai important e ca vei obtine vizibilitatea de care ai nevoie pentru a-ti afirma talentul: iti vom expune opera intr-un spatiu public central. Care e acela? Surpriza!

Prin talentul tau, cultura Bucurestiului poate fi revalorificata!

Daca accepti provocarea si vrei sa faci diferenta prin arta, vino intre 26 si 28 aprilie la proiectul-manifest. Gasesti formularul, alte idei si inspiratie pe www.colorimetrulcultural.ro.
Fii pe faza, sa nu te prinda 21 aprilie, ora 12 noaptea, fara lucrarea trimisa!

Colorimetrul Cultural este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care apartine organizatiei VIP Romania.

Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti. De 14  ani organizeaza anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Share on Facebook

Tags: , ,
Posted in INPROGRAM | No Comments »

April 16, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*