Colorimetrul Cultural 2013

Colorimetrul Cultural 2013 te provoaca sa faci diferenta!

De cate ori ti-ai imaginat povestea casei cu vopsea scorojita de pe drumul spre facultate?

Voluntari pentru Idei si proiecte lanseaza prima editie Colorimetrul Cultural, un proiect prin care descoperi, esti premiat si promovat printre cei mai buni studenti iubitori de arta si de Bucuresti.

Intre 10 si 14 aprilie, Colorimetrul Cultural strange laolalta studentii pasionati de film, fotografie, desen si pictura si ii pune fata in fata cu lideri de opinie, initiatori de proiecte frumoase si specialisti din domeniul cultural – urban pe plan local si international, pentru a dezbate si experimenta felurile in care pot lua atitudine prin arta.

Asadar, ai ocazia sa te inscrii la un concurs pe tema reinterpretarii prin arta a unei istorii sau povesti a Cartierului Cotroceni (sau a Cartierului Evreiesc, daca iti place mai mult). Poti veni singur sau te poti alia cu alti oameni faini, care iti impartasesc pasiunea pentru film, foto, desen sau pictura.

Lucrarea ta va fi selectata de un juriu specialist si, daca reusesti sa-l impresionezi, vei participa, timp de 4 zile, alaturi de alti 44 de finalisti, la ateliere si dezbateri despre potentialul cultural-urban al Bucurestiului si vei explora orasul impreuna cu niste oameni grozavi.

Ai sansa ca lucrarea ta sa intre in ultima etapa, care se lasa cu premii rotunde: 500 de euro pentru 4 cei mai cei coloriartisti! Nici locurile II si III nu sunt asa de ici de colo. Pentru acestea, vom oferi premii atractive din partea colaboratorilor  nostri.

Ma mult, vei obtine vizibilitatea de care ai nevoie pentru a-ti afirma talentul: iti vom expune opera intr-un spatiu public central. Care e acela? Surpriza!

Prin talentul tau, cultura Bucurestiului poate fi revalorificata!

Daca acepti provocarea si vrei sa faci diferenta prin arta, vino intre 10 si 14 aprilie la proiectul-manifest. Gasesti formularul, alte idei si inspiratie pe www.colorimetrulcultural.ro. Fii pe faza, sa nu te prinda 6 aprilie fara lucrarea trimisa!

Colorimetrul Cultural este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparține organizației VIP România.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14  ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

March 20, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*