CLOUD NO. 9

40 de designeri români te așteaptă, pe 8 și 9 iunie, la CLOUD NO. 9 POP-UP STORE.

CLOUD NO.9 POP-UP STORE ți-a pregătit, pentru weekend-ul 8-9 iunie, o ediție spectaculoasă, care reunește 40 dintre cei mai talentați tineri designeri români și ai cărei invitați speciali sunt MOON by Dana Rogoz și Venera Arapu.

CLOUD NO.9- GIRLS OF SUMMER EDITION- se oprește la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45. Pregătește-ți vacanța de vis în raiul cumpărăturilor! La CLOUD NO.9 te așteaptă cele mai hot colecții “Made in RO”, ale sezonului primvară/vară 2013. Și, pentru că știm că îți plac reducerile, la CLOUD NO.9 POP-UP STORE te așteaptă prețuri speciale pentru piese cu adevărat unice.

CLOUD NO.9 reunește creații unicat sau în serie limitată ale celor mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți și bijuterii. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, decorațiuni interioare realizate manual, delicaterie și artiști plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care faci cumpărături pe îndelete, îți îmbogățești garderoba cu piese unice și te simți în al 9-lea cer.

Pregătește-te pentru colecții speciale create de Irenka, Tom Florian, Eneada Bijoux, Mădălina Tincu, Laura Leather, Potocaliu, Fandacsia, BAGatelles, The Item, Diafan, Idoo, Rad Playground, Happy Bow Ties, D’arc Bijoux sau Magie Noire. Răsfață-ți simțurile cu cosmeticele 100% naturale aduse de d’Adine. Nu rata demostrațiile de măiestrie ale designerilor prezenți la eveniment, dar și ale Ioanei Avram, fashion illustrator și creatoare a vizualului CLOUD NO.9. Participă la tomobola CLOUD NO.9 și poți câștiga zeci de premii din partea designerilor prezenți la eveniment.

Intrarea este liberă!

Eveniment susținut și recomandat de DANA ROGOZ

CLOUD NO.9 POP-UP STORE este un eveniment susținut The One, CSID, Glamour, Evenimentul Zilei, Capital, Zile și Nopți, perfecte.ro, hipmag.ro, anyplace.ro, veiozaarte.ro, orasulm.eu, mayra.ro, dalar.ro, postmodern.ro, sofresh.ro, hotcity.ro, styleandthecity.ro, , tataia.net, Whisper Magazine, le-boutique.ro, Hype Spot Media, wheretohavecoffee.blogspot.com.                                                                        

Pentru mai multe informații, vizitează www.facebook.com/cloud9magazine și www.cloudnumber9.ro.

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

May 29, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*