Cloud no 9

Cloud no 9 – pop-up store pentru cadouri de Crăciun inspirate

Cloud no°9 este un eveniment recomandat șsi susţinut de Dana Rogoz.

Cloud no°9- primul pop-up store dedicat produselor de autor, în serie limitată sau unicat- se oprește, pentru ediția de Crăciun, la Club Rococo, în Centrul Vechi, pe strada Șelari, nr. 14. Sâmbătă (15 decembrie) și duminică (16 decembrie), între orele 10.00-19.00, puteţi alege atât cadourile de Craciun pentru cei dragi, cât şi outfit-ul perfect pentru petrecerea de Anul Nou.

Cloud no°9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales 30 dintre cei mai buni tineri designeri români de haine, bijuterii, pantofi, genți, cosmetice bio, decorațiuni interioare pictate manual, delicaterie bio. Printre expozanții care vor participa la Cloud no°9 se numără Irenka, Soap Mill, Ykym Bags, Heritage shoes, Incaltaminte cu Stil Ilustil , Miss Babacilu, Kaffa, Eneada Bijoux,  Tincu Madalina, Specialhandmade Bijoux, Handmade by Pâslaru, ModaMania Design, Design by Corina, Luic’s Stuff, Oana Vasiloiu, Mihaela Cretescu, Shea dresses, lia_delicii.ro, Alexandra Barbu, Cheri’s concept store, Lacen, The bag shop, Manon by CS, Lilu Tesa.

Cloud no°9 este mai mult decât un magazin, este un spațiu interactiv de socializare, al celor care apreciază calitatea. Aveţi posibilitatea să alegeţi cadourile de Crăciun perfecte, în cadrul unei sesiuni de shopping de calitate, departe de agitația cumpărăturilor de serie, făcute, pe fugă, în mall-uri. Tinerii designeri vă stau la dispoziție pentru a  recomanda ţinuta visată pentru petrecerile din luna decembrie, oferind sugestii personalizate pentru  obţinerea unui outfit de efect.

Cloud no°9 este organizat de Slow Retail. Slow Retail înseamnă inspiraţie, unicitate şi valoare în actul comercial. Înseamnă recrearea, printr‐o relaţie directă client‐creator, a unei culturi a shopping‐ului.

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM, UTILE | No Comments »

November 27, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*