byron 4 ever

30 noiembrie, ora 22:00, Club Fabrica

Trupa byron aniverseaza 4 ani.

Dupa cronica unei evadari anuntate din subteranele Salinei Turda, documentata in viitorul DVD “Live Underground”, Byronic Man si cei 4 Fantastici se suie in byromobile si iau cu asalt decadentul Bucurestham City. Locul ales pentru descindere va fi intre zidurile ascunse ale clubului Fabrica, cunoscut loc de intalnire citadina.

byron – Inceputurile a aparut in 2007, odata cu discul Forbidden Drama, 2008 aducand o editie speciala, DVD-ul unplugged Acoustic Drama. Dupa doar un an, pe discul A Kind of Alchemy a fost consemnata aparitia unui personaj misterios, Al Kimi, cu ranjet straniu si pasiune pentru amestecuri periculoase, si se vehiculeaza ca cei 5 au avut un rol important in aparitia acestuia. Anul 2010 ii gaseste pe Byronic Man si cei 4 Fantastici in plina desfasurare de forte: amenajarea unei byro-pesteri in Salina Turda, pentru imprimarea DVD-ului “Live Underground” in noiembrie, si pregatiri intense pentru aventuri “Perfect”-e, numai bune pentru noi benzi inregistrate de pus in rafturi de anul viitor.

byron revin asadar in Club Fabrica pe 30 noiembrie in super-formula binecunoscuta: cavalerul negru Dan Byronic Man, Marcel Riddler Moldovan, Danut Fatarnicu Georgescu, Costin Robin Oprea si dr Naomi 6fingers, sustinuti de liga justitiarilor minori, castigatori ai premiului byron – Rock Your High School: Slide-men din Resita.

Cei 5 fantastici de la byron aniverseaza 4 ani de lupta impotriva live-ului prost cu al 3-lea concert aniversar: 2 trupe, 1 singur club. Vino si tu la club Fabrica sa petreci cu byron & Slide marţi 30 noiembrie, ora 22.

Official Website: http://byronmusic.ro

Why so serious?

Share on Facebook

Tags: , , ,
Posted in INPROGRAM | No Comments »

November 28, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*