AVANPREMIERE 13

AVANPREMIERE 13

Primăvară-vară 2014/ preview 2015 în viziunea a 9 designeri români

Cea de-a treisprezecea ediție a Galei AVANPREMIERE va avea loc pe data de 19 noiembrie, într-un setting inedit – ONE Club. În cadrul acestei ediții a Galei își vor prezenta colecțiile de primăvară-vară 2014 și preview 2015 o selecție de 9 designeri, atât nume cunoscute, cât și tinere talente.

Am ajuns la ediția cu numărul 13 și sunt sigur că ne va purta noroc. Avem în acest sezon nume importante pe podiumul AVANPREMIERE alături de unele dintre cele mai bune tinere talente din ultimii ani din designul românesc. În plus, am ales o locație inedită, noul și spectaculosul ONE Club, pentru că AVANPREMIERE a avut întotdeauna ca țintă studierea dezvoltării artei spectacolului de modă. Sunt sigur că vom avea un show extraordinar și de această dată și vom reconfirma valoarea designului autentic românesc”, spune Alin Gălățescu, directorul AVANPREMIERE.

Designerii care își vor prezenta colecțiile pe scena AVANPREMIERE 13 sunt:

  • Cristina Bazu – debut
  • Ioana Ciolacu – câștigătoarea premiului “Designer for Tomorrow”2013
  • Florina Ivașcu – finalista concursului Vogue Italia Musses Talents Young Vision Award
  • Alina Morar – câștigătoarea premiului AVANPREMIERE, pentru cel mai promițător     tânăr talent – 2013, la Cluj – debut
  • Cristian Samfira
  • Carmen Secăreanu
  • Simona Semen / Alexandra Abraham (harnasamente)
  • Traskin – trio format din Alina Dragomir, Ana Spiridon și Cristina Petrescu – debut
  • Natalia Vasiliev

Cea de-a 13-a ediție a AVANPREMIERE va putea fi urmărită live pe site-ul www.agerpres.ro, fiind deschisă astfel pasionaților de modă de pretutindeni – una dintre particularitățile Galei AVANPREMIERE în Romania.

Ediția a 13-a încearcă chiar extinderea percepției unui eveniment de modă în 5D. Creațiile vor putea fi vizionate într-un open-backstage deschis atingerii produselor și analizării acestora, înainte de începerea evenimentului – strict de către cei implicați direct în sistemul modei – presă, buyeri, bloggeri, fotografi, etc. Tot ca explorare 5D, evenimentul are și o componentă inedită de natură olfactivă. A fost aleasă aroma oficială a ediției cu nr. 13 sub indicativul: “Paris chic”- de la Lamp Berger. Fiecare ediție vizează să aleagă o altă aromă caracteristică în funcție de parametrii creativi și de explorare ai fiecărui sezon.

Totodată, această ediție aduce un premiu special care va ajuta la consolidarea prezenței în zona de retail de fashion a unuia dintre designerii prezenți la Gală. Astfel, aplicația mobilă de retail Bucharest Shopping va oferi unuia dintre designeri posibilitatea de a fi listat gratuit

în directorul aplicației timp de un an. Acest lucru înseamnă includerea printre cele mai importante branduri de fashion din România și deschiderea către un public extrem de larg, pasionat de moda de calitate.

AVANPREMIERE reprezintă cel mai cunoscut și important eveniment multi-brand al modei autohtone. Gala este o dovadă că țara noastră lansează designeri de valoare, originali și cu un potențial autentic, ce devin verigi certe ale sistemului modei românești, în continuă dezvoltare. În plus, sincretismul dintre elementele multi-art ale unui astfel de eveniment și life-style-ul secolului XXI integrează creația vestimentară în contextul lumii artistice naționale și implicit, prin componenta lui de live streaming, europene.

Printre partenerii acestei ediții se numără: The Public Advisors, ONE Club, Lampe Berger, PQB. Deb Sound & Light, GETT’s Studios, Alina Brăilescu Academy, Gosh, Bucharest Shopping, IL PASSO, Privileg Catering.

Partenerul media strategic al acestei ediții: AGERPRES

Printre partenerii media ai AVANPREMIERE 13 se numară: Senso TV, TATAIA, SUB25.ro, BeWhere.ro, Tonica, Rumours Magazine.

Gala AVANPREMIERE nr. 13 vă așteaptă la ONE Club, Marți 19 noiembrie, ora 21:00

Live va putea fi urmărită online, pe site-ul www.agerpres.ro, începând cu aceeași oră.

Gala va fi urmată de un after-party dedicat, intitulat: FASHION 13.

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM | No Comments »

November 14, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*