Atentie, se inchid usile! zice SickSound Crew

SickSound Crew lanseaza albumul “Atenție, se închid ușile!” în Kulturhaus, pe 9 mai, ora 22:00. Concertul este organizat de Slam Poetry Bucharest și va fi urmat de un turneu de promovare a albumului în țară, pe care îl vom anunța într-un comunicat de presă viitor.
SickSound Crew este un label/crew artistic independent – nu o trupă, format din trupele – The Bridge Committee (JaZZ 8 & Kent Archie), In Extremis (Swift & Esra), MC-ii Qishta Ceinaru și Clue și producătorul Havana (Havana Productions). “Atenție, se închid ușile!” este primul album realizat în România într-o astfel de formulă de colaborare artistică.

În concertul de pe 9 mai din Kulturhaus, alături de SickSound Crew vor urca pe scenă O.N, Smokey & Krem și Andrea Șofronie. Ultimii trei și Mr. Levy au lucrat cu băieții de la SickSound Crew la realizarea unor piese de pe album. La capitolul producție, pe lângă proprii producători (Havana Productions & Ceinaru Beats) și-au adus aportul și: Ortega, Argatu și Megiddo.
Vă așteptăm la concert pe 9 mai, în Kulturhaus, pentru o porție de cultură urbană!

Informații suplimentare despre SickSound Crew sau link-uri către toți membrii label-ului găsiți pe pagina oficială de facebook – www.facebook.com/SickSoundCrew și pe site-ul oficial www.sicksoundcrew.ro, unde în curând va fi disponibil pentru download gratuit întregul album “Atenție, se închid ușile!”.

Puteți viziona sau asculta alte materiale lansate deja, pe canalul oficial de Youtube al artiștilor: http://www.youtube.com/SickSoundOfficial

Biletele se pot procura de pe myticket.ro și la intrarea în club.
Preț bilet: 15 lei.

Share on Facebook

Tags: , , , , ,
Posted in INPROGRAM | No Comments »

April 24, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*