Atelierul Rev de Pov

Ateliere de scriere creativa, comunicare si proiecte creative

In luna septembrie, Revista de Povestiri organizeaza inscrieri pentru trei ateliere, care vor incepe din luna octombrie.

Atelierul de scriere creativa „Rev de Pov” coordonat de Florin Iaru si Marius Chivu se afla deja la a treia editie si va cuprinde sedinte despre structura unui text literar, personaj, conflict, dialog, descriere, timpuri verbale, ce precede scrisul, cum tinem cont de cititor, cum gasim un final puternic si multe altele. Pe parcursul a 16 intalniri, participantii isi vor antrena scrisul datorita temelor pe care le vor primi saptamanal.

Marius Chivu, critic literar, Dilema Veche: „Atelierul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa scrie mai bine, cum sa-si descopere si sa-si rafineze stilul. Atelierul nu va produce scriitori, ci ii va ajuta pe cei care au deja talent sa-si imbunatateasca scrisul.”

Inscrierile se incheie la 30 septembrie, mai multe detalii gasiti pe revistadepovestiri.ro/scrierecreativa3

Atelierul de comunicare „NESTworking” coordonat de Magda Bunea se afla la a doua editie, are 8 sedinte, si asteapta oameni care sunt conştienti ca vor sa comunice mai bine şi aleg sa faca ceva pentru asta, fie in relaţia cu ei insişi, fie cu prietenii, cu parinţii, cu colegii sau cu mediul organizaţional in care muncesc, pentru ca simt ca isprava neinsoţita de o comunicare pe masura ramane fara consecinţe.

Inscrierile se incheie la 30 septembrie, mai multe detalii gasiti pe revistadepovestiri.ro/nestworking2

Atelierul de proiecte creative in episoade coordonat de Eugen Erhan si Alexandra M. Paun ii va invata pe participanti cum sa dezvolte o idee creativa pe cont propriu, fara sa aiba nevoie de fonduri sau de o echipa mare, pornind de la talentul si pasiunea pe care le au. Cele 16 sedinte se vor orienta in jurul designului de proiect, pe de o parte, si al povestii, din punct de vedere scenaristic, pe de alta parte.

Eugen Erhan, co-creator Fredo & Pid’Jin: „Cand ai un proiect numai al tau, se intampla cateva lucruri minunate. Inveti lucruri care-ti plac, nu pentru ca ti se cere sa le inveti, ci pentru ca iti plac. Iti construiesti un fel de proprietate a ta pe care poti sa faci ce vrei, iar proprietatea asta iti va da intotdeauna mai multa energie si bucurie decat lucrul pe “mosia” altcuiva.”

Inscrierile se incheie la 25 septembrie, mai multe detalii gasiti pe revistadepovestiri.ro/proiectecreative

 

Share on Facebook

Tags:
Posted in INPROGRAM | No Comments »

September 18, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*