ADREV 8

ADREV 8 ADUCE PUBLICITATEA MAI APROAPE DE TINE

AdRev 8,  seria de conferinţe despre publicitate organizată de Advice, oferă şi anul acesta tinerilor pasionaţi de industria publicitară oportunitatea de a dezbate cele mai noi tendinţe în materie de advertising.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-7 decembrie 2012, în intervalul orar 16:00-19:00 şi va  fi găzduit de Club Control (Sala Berlin), iar intrarea va fi liberă.

Participanţii la cea de-a opta ediţie a evenimentului vor avea ocazia să dezbată subiecte precum „Social Media”, „Gamification”, „Online and Offline Visuals”, alături de nume mari din domeniu. Sorin Psatta, Monica Jitariuc, Martin Balint, Ioana Filip, Bogdan Theodor Olteanu sunt doar câţiva dintre speakerii care vor da tonul discuţiilor.

Ediţia de anul acesta prezintă cele mai noi trucuri din publicitate, urmărind tendinţa de apropiere a brandurilor de consumatori, mai ales prin intermediul noilor tehnologii. Termeni precum “consumer engagement” sau “realitate augmentată” au devenit principalii actori pe o scenă pe care, cu siguranţă, “a te juca” e tot mai complicat. Am plecat de la ideea că astăzi publicitatea e altfel, e mai aproape de consumator. Vorbim de experienţe personalizate ca urmare a implicaţiilor pe care le are tehnologia, spune Florea Luiza-Andreea, Project Manager AdRev 8.

Publicitatea nu mai înseamnă să îi asaltezi pe consumatori prin toate mijloacele posibile, ci să te apropii de ei, să le devii prieten şi să le câştigi încrederea. Ascensiunea noilor tehnologii şi a reţelelor de socializare facilitează apropierea de consumator, drept urmare, AdRev 8 abordează în principal subiecte legate de aceste instrumente, fără a neglija metodele tradiţionale, precum BTL-ul sau marketingul ambiental, completează Alexandru Purcărea, Project Manager AdRev 8.

De 7 ani, AdRev continuă să fie cel mai popular proiect marca Advice.

Un proiect susţinut de Student Plot şi GTS.

Advice este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de comunicare şi creativitate, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare pentru a le deschide studenţilor drumul către viitorul lor profesional.

De mai bine de 10 ani organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un  job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creativitate – Teach Me, Think Strategy, Creativity Blueprints – la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi -AdRev – sau concursuri de grafică – imPrint. De asemenea, Advice este organizaţia care a adus în mediul studenţesc prima revistă distribuită gratuit şi dedicată exclusiv industriei creative – advertise.in.

 

Share on Facebook

Posted in INPROGRAM, UTILE | No Comments »

November 23, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*