1500 de vizitatori la V for Verde

V for Verde, targul mintilor deschise, desfasurat in acest weekend in Bucuresti,a atras un numar mare de vizitatori. Pe 28 si 29 septembrie, Casa Universitatorilor din Bucurestia fost „gazda” a peste 1.500 de persoane interesate de un mod de viata sanatos si care se bucura de orice moment cu energie si pasiune.

In cele doua zile ale targului ne-am bucurat de o zi cu soare si de o zi cu ploaie. Cei 50 de expozanti atenti selectionati au intampinat vizitatorii cu delicatese si bunatati bio, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.

Invitata speciala, Olivia Steer, cunoscuta adepta a regimului raw-vegan, a oferit sfaturi despre dieta pe baza de cruditati si despre cum reuseste sa ii atraga spre acest stil de viata sanatos chiar si pe copiii ei, cei doi baieti in varsta de 5 si 7 ani. Indragita vedeta a oferit autografe celor care au cumparat volumul sau,“Dulciuri de poveste”, aparut la Editura Humanitas, 2013. Tot mesaje despre cum sa avem grija de sanatatea noastra a transmis si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care a facut demonstratii de gatit si a dezvaluit mici secrete ale cunoscutului bucatar britanic.

Toti cei care au trecut pragul targuluiau intrat in Tombola V for Verde si au castigat multe “premii verzi”(cosmetice bio, tricouri pictate si cusute manual si multe alte produse atractive).

Anul acesta s-a desfasurat cea de-a doua editie a targului V for Verde; prima editie a avut loc in toamna anului 2012 si a adus impreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

Share on Facebook

Tags: , , , ,
Posted in INPROGRAM | No Comments »

October 1, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*