TEDxBucharest 2012


Pe data de 16 Noiembrie 2012 intrăm în lumea ideilor care merită împărtășite. Peste 1000 de participanți, lideri din domenii precum PR, marketing, design, IT, arhitectură, juridic își bifează în agendă cea de-a patra ediție a TEDxBucharest. Înregistrați-vă și voi până la data de 2 Noiembrie aici și prindeți un loc la cel mai mare eveniment de business, artă și tehnologie al anului.

V-am pregătit anul acesta:

-          Peste 20 de idei revoluționare din domenii precum medicină, arhitectură, business, guvernanță, comunicare, sport, jurnalism, livrate de pioneri în domeniu, din țară și din străinătate. Paul Dicu, ultramaratonist și erou Discovery ne va vorbi despre anduranță, voință și puterea de a depăși orice obstacol. Andrei Pogonaru ne va dezvălui un nou model de guvernanță politică.  Florin Păun, director de inovare la ONERA ne va vorbi despre antreprenoriat, inovare și despre valoarea împărtășirii de cunoștințe. Pentru lista completă, verificați pe site.

-          Un public de elită care vă așteaptă să împărtășiți idei, experiențe și proiecte inovative. Pentru a face cunoștință din timp cu participanții TEDxBucharest 2012, vă invităm să va înscrieți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

-          O selecție de evenimente inedite de cunoaștere și socializare.

-          O locație de excepție, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.

Ca în fiecare an, TEDxBucharest va fi punctul de pornire pentru noi colaborări și proiecte semnificative pentru comunitatea de antreprenori, oameni de afaceri și sectorul neguvernamental. Pentru că TEDxBucharest este un eveniment dedicat oamenilor care cred în puterea ideilor, care au o viziune asupra viitorului comunității în care trăiesc și care nu se tem să dărâme preconcepții și să clădească un viitor mai bun și mai sigur.

Vă așteptăm la TEDxBucharest să împărtășim ideile care vor schimba lumea!

Partenerii TEDxBucharest 2012

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Intercapital Invest, AVON

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro.

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

 

Share on Facebook

Posted in FOLCLOR, INPROGRAM | No Comments »

October 31, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*