SAMBATA SONORA

stian westerhus, chitara electrica solo

@Green Hours International Jazz Fest, Calea Victoriei 120, Bucuresti

Draga Stian,

Te asteptam cat mai repede la Bucuresti la Sambata Sonora, am facut afis special culoarea ochilor tai, vin toti prietenii sa vada daca le place si lor cum ne place si noua si cum le-a mai placut (totusi!) si la alte solo-uri unde pe unii sigur ii stii, se pa re ca ai mai colaborat cu Paal Nilssen-Love, dar au mai fost si altii pe aici, Ken Vandermark, Matz Gustafsson, Ingebright Haker Flaten, Anne-James Chaton, Michael Hamel, Axel Dorner, plus, plus, dar toti singuri, din cauza ca la noi exista o directie solo, e mai bine asa, cel putin pentru acum, pana ne mai creste auzul.

Acum sa ne pregatim sa invatam conjugarea la “ce-as mai asculta”?

eu ce as mai asculta !

tu ce ai mai asculta ?

ea&el ce ar mai asculta ?!

noi ce am mai asculta !!

voi ce ati mai asculta ?!

ei&ele ce-ar mai asculta ??

… Hm, nu stim, e corect, nu-i corect, incercam asa cum incerci si tu, totul e experiment total.

Sa stii ca aici ploua verde, asa e Norvegia, sa-i zici lui Nils Peter Molvaer sa-si ia umbrela; dar nu ploua cu concerte ca la voi, nu au pedale la chitara ca tine, circuit-bended cu arcus si premii care nu sunt pentru virtuozitate, albume solo (poate Derek Bailey, RIP?) sau invitatii la festivale experimentale, asa ca te asteptam cu solo-ul, pentru care rezervam locuri la Green Hours la festival de jazz, hehe, ei ne-au invitat ca sa te invitam asa ca sunt si ei acum mai putin melodico-armonici, va fi bine!!!

Asa de chestie, am auzit ca ai mai cantat cu Terje Isungset, care face muzica cu ghiata, cu cantaretele Sidsel Endresen si Helge Sten (Deathprod/Motorpsycho/Supersilent), prin grupuri numite Monolithic, Puma… o sa le caut pe youtube, cred…

Si pentru ca am aplicat pe la ambasada ta cu conjugarea asta de mai sus, le multumim pentru ca prietenii de experimental vor intra mai ieftin, 25 lei, trebuie doar sa ne <<< scrie la sambatasonora@gmail.com >>> ca vin la chestia asta de muzica improvizata improvizata, ca e cu lista nominala la intrare. Altfel, saracii, ii costa 40 lei. Asa ca, hai!

PS. Am citit un articol interesant despre ultimul tau album, n-am inteles nimic, multe tehnici, pedale si amplificatoare, le aduci la Bucuresti…?

http://www.listento.no/mic.nsf/doc/art2012050312315270593270

 

Eveniment supradimensional in cadrul Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, editia a 4-a.

Partener nou, dar nu chiar asa de nou, caci i-am avut putin alaturi si cand a venit Paal Nilssen-Love: Ambasada Regala a Norvegiei

Parteneri vechi si de nadejde: CNDB, Keep on Printing, Corcova, Feeder, freshgoodminimal.ro si mai nou Tataia.

www.sambatasonora.blogspot.com

 


Share on Facebook

Tags: , , ,
Posted in FOLCLOR, INPROGRAM | No Comments »

May 30, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*