Prietenii de la Institute au lansat #5

despre design romanesc

Numarul 5 al Institute, The Magazine, revista de comunicare, branding, design si cultura a aparut la inceputul lunii aprilie. Incepand din luna mai, aceasta editie va fi pusa in vanzare in reteaua librariilor Carturesti din Bucuresti si din tara si pe http://librarie.carturesti.ro.

Planul pentru numarul acesta a fost unul simplu – sa construiasca, din idei, cuvinte, obiecte si amintiri, portretul tanarului designer roman: pe unde a studiat, ce ii place sa faca, cum si-a propus sa creasca, pe unde isi cauta muzele, cum defineste si cum simte succesul. Dosarul dedicat designului romanesc aduna povesti din fashion, grafica, bijuterie si design de produs si prezinta 25 de tineri artisti care ies din paradigma consumerista si fac loc unui idealism simplu si constient, promotor al ideilor exemplare de design si creatie.

Pentru a completa lista de argumente ca viata e frumoasa si ca exista pasiuni, intalniri miraculoase si oameni de bine, revista aduna portii de comunicare si povesti din industriile creative: discutii despre imagine, arta si post productie de la fotografii Carioca, dezbateri si opinii despre televiziune si non-vedete de la specialistii in comunicare Alina Simpetru si Dan Petre, declaratii de iubire pentru Romania de la sapte expati care au desfiintat stereotipuri, istorii pe note muzicale si acorduri stradivariene de la Alexandru Tomescu si idei si jocuri de creatie de la Pum Lefebure, director de creatie la Design Army.

In plus: cinci live-uri pentru la vara, contaminari cu morbul nipon, lecturi accesorizate, un pahar de pantera roze, zambete si povesti dulci-amare de consum, o portie dubla de teatru, spite, ghidoane si butuci, meme-uri cu trollface si Me Gusta si povesti  de colectionat despre viata de expat.

Numarul 5 al Institute, The Magazine este disponibil pentru rasfoit si la: Energiea, Lacrimi si Sfinti, Bistro Latina, Atelierul de Print/Vatra Collective, Madame Pogany, Atelierul Mecanic, Van Gogh, La Bonne Bouche, Entrance, Intro Design, Hobirama, Pump Shop si Institute, The Cafe.

Institute, The Magazine este un proiect The Institute, iar strategia de brand, namingul-ul, graphic designul si pregatirea de tipar poarta semnatura agentiei de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers.

Portofoliul THE INSTITUTE  reuneste cele mai importante evenimente si proiecte ale industriei de marketing si comunicare din Romania: AdPrint, ADOR, 10 ani de creativitate romaneasca, Art Directors Club Romania si Scoala ADC*Ro, Effie, Internetics, Noaptea Agentiilor.

http://issuu.com/theinstitute

http://www.facebook.com/Institute.ro

Share on Facebook

Tags: , , , , , , , ,
Posted in FOLCLOR, INPROGRAM | No Comments »

April 27, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*