Creative Fitness Studio

Program pentru dezvoltarea si exersarea intensiva a creativitatii

Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunta lansarea pe 27 martie a celui mai nou program de exersare si dezvoltare a creativitatii – Creative Fitness Studio.

Creative Fitness Studio este un proiect care se va desfasura pe mai multe luni. Primele patru saptamani vor include opt sesiuni – in fiecare marti si joi – cu abonamente tip sala de fitness, pe diverse nivele. Accesul este limitat la 26 de participanti.

Ideea acestui tip de antrenament a aparut in urma unor chestionare aplicate in cadrul membrilor si partenerilor Fundatiei, care si-au afirmat atat dorinta, cat si marea nevoie de creativitate in toate aspectele vietii – profesionala si personala. Ca rezultat general al cercetarii, creativitatea este asociata cu gasirea solutiilor la probleme si generare de idei noi, avand aplicabilitate in orice departament. Utilitatea ei acopera procese de la depasirea diverselor provocari, probleme de pozitionare, comunicare si interactiune umana, pana la dezvoltarea de noi produse si solutii de marketing si vanzari.

“Asa cum la o sala de sport te antrenezi pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare, la studioul nostru vii, iti antrenezi creierul si iti pastrezi tonusul creativ. Creativitatea este un dar pe care il avem cu totii, insa pe care il folosim mai mult sau mai putin, in functie de cat de constienti suntem. Creativitatea se descopera si se antreneaza. Tot ea ne duce la progres si inovatie.” a declarat Beatrice Weber – Fundatia Friends For Friends.

Cei doi traineri, profesionisti cu experienta de peste zece ani in educatie si industriile creative, motiveaza acest nou concept: pentru Vlad Ioan Tausance “Creativitatea este mai mult invidiata decat practicata. Oricine poate sa treaca peste aceste prejudecati poate sa-si puna creativitatea la lucru. Este doar o problema de antrenament si suflu.”, iar in viziunea Sandrei Ghitescu “Creativitatea este abilitatea de a trece in mod jucaus de la iluzia lui “nu se poate” la explorarea lui “cum se poate?”. Antrenarea acestei abilitati este un prim pas catre crearea unei noi realitati, in care nu mai suntem victimele contextului, ci stapanii jocului”.

Serile de joi – rezervate pentru refacerea echilibrului – vor fi intalniri inspirationale petrecute in compania unor invitati pe masura, toate antrenamentele avand loc in mansarda fundatiei, din strada Brezoianu nr.4.

Pentru mai multe detalii despre Creative Fitness Studio, explorati www.ffff.ro.

 

 

Share on Facebook

Tags: , , , ,
Posted in FOLCLOR, INPROGRAM | No Comments »

March 20, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*